Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Ki az, aki volt külföldön...

Ki az, aki volt külföldön föiskoali elbeszélgetésen? Nagyjából miket kérdeztek? Mit tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Jelentkeztem Ausztriába föiskolára és lesz majd egy elbeszélgetés. Nekem nem volt még ilyen. Ideges vagyok megmondom. Nem tudom, hogy mire számíthatok. Megpróbálok érthetöen beszélni de félek hogy valamit nem értenek meg vagy én nem értem öket.

Valakinek van valami hasonló élménye?

jan. 28. 16:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

jól van, lehet hisztizni, de igenis lényeges lenne, hogy környezetvédelemről vagy szülésznőről van-e szó, tudod eléggé különböznek a felvételik a szak függvényében...

(nizzába amúgy akkor se nagyon jelentkezz, ha két éve tanulod az olaszt... szedd már össze magad, mert ez így egy magyar bölcsészszakra is kevés lesz. és ne duzzogj, ha valaki próbál kiszedni belőled valami olyan infót, amivel már lehetne valamit segíteni esetleg.)

febr. 2. 22:52
 12/13 A kérdező kommentje:

11/11 válaszoló.

Nemzetközi kapcsolatok szakra szeretnék menni.

Nem duzzogok.De elégé bàntóan írtad le a gondolataidat.

De èrtem hogy mire gondolsz.

Tudnék ott marketinget könyvelést vagy turizmust tanulni.

febr. 4. 10:20
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem a kérdező duzzog, az 5-ös volt bántó és bunkó, nulla információs értékkel a kérdést illetően.
febr. 23. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!