Nyári nyelvtanfolyam 4 hétig vagy Erasmus?
Teljesen más a kettő, mi a célod? Kicsit bővebb információ jól jönne.
Én azt mondom, ha még nem jó a szinted, akkor inkább nyelvtanfolyam, ha már jó annyira, hogy az órákon részt tudj venni és le is tudj vizsgázni, akkor Erasmus. De ez a te célodtól is függ. Mindkettőn voltam, nekem az Erasmus jobban bevált, mivel ott tényleg anyanyelviekkel voltam körülvéve, míg a nyelviskolában csak külföldiek voltak. Én meg nem az a típus vagyok, aki leáll vadidegenekkel beszélgetni. (A nyelvtudásom nem tudom mennyit fejlődött, mivel nyelvszakos voltam és mindent az adott nyelven tanultam itt is.)
1. vagyok
Még annyi kiegészítés, hogy Erasmussal sokkal többet van az ember az adott nyelvi környezetben. Bár az is kérdés, hogy Erasmus alatt az ország nyelvét használod-e vagy az angolt.
Továbbra sem sikerült a kérdésre válaszolni, szóval megismétlem amit az 1. kérdező kérdezett, mert láthatóan gyenge képességű vagy:
Mi a célod?
Ne harapófogóval kelljen mindent kihúzni belőled.
-Milyen most a szinted? Hiába mondom, hogy Erasmusra menj vele, egy bizonyos szint alatt nem fogod tudni teljesíteni a tárgyakat.
-A nyelv fejlesztése a célod vagy az adott nyelven akarsz tanulni? (Nem teljesen ugyanaz a kettő.)
-Nyelvtanfolyamra hova mennél? Angol nyelvterületre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!