Tudnátok nekem mondani angol/magyar nyelvű középiskolákat Németországban?
Magyar nincs. Angol az előfordul. De persze ehhez tudni kéne hova költöztök.
De amúgy kijössz és ha te is akarod, akkor egy év alatt megtanulsz németül.
az persze, majd még magyar középiskolát is építenek a hisztis kis migráns sggednek... vannak persze angol nyelvű magániskolák ott is, mondjuk a fővárosokban talán mindenütt, valahova el kell tudni rakni a követségi alkalmazottak és attasék gyerekeit, amíg az országba vannak vezényelve...
a realitás az, hogy elmész sima állami iskolába, felzárkóztató osztályba, megtanítanak németül, és tanulhatsz tovább rendesen. vagy hisztériázhatsz, és akkor majd kidobnak ha betöltöd a 18at, és nem muszáj már apádék csatolmányaként megtűrniük.
Kedves második válaszoló!
Előszőr is, nem kértem hogy iskolát építsenek a hisztis kis migráns seggemnek, csak egy kérdést tettem fel, méghozzá azért mert nem tudtam rá a választ (így szokott ez menni) nem szerettem volna fel zaklatni téged/önt! Köszönöm a kedves módú választ! Másodszor pedig az ehhez hasonló Magyar viselkedés miatt is hagyjuk el az országot, nem nevezném hisztériázásnak amit írtam, hisz semmi erre utaló dolgot nem fogalmaztam bele a kérdésembe! Remélem nem veszi túl személyeskedőnek válaszomat, hiszen te/maga is hasonló képen írt nekem! Legyen szép estéje és köszönöm a válaszát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!