Jog tanulása külföldön?
Én skandináv országokra (Dánia, Norvégia mivel itt ingyenes az oktatás de drága megélhetés) vagy Anglia/Írországra gondoltam tanulási célországként.
Aki kint végzett, vagy ismer olyat aki ott végzett, elmondanátok milyen volt, összehasonlítás magyar egyetemekkel, tanácsok, tippek. Elhelyezkedési lehetőségek akár itthon akár külföldön.
Faktot kell majd választanom, de a töri mellé nem tudom hogy magyart vagy németet válasszak ezért szeretném előbb a szakot eldönteni. Az olyan tantárgyakból amik kellenek a továbbtanuláshoz szinte mindenből 5 vagyok.
Angolból már van C1-es nyelvvizsgám, IELTS próbavizsgán 7.5 pontot értem el.
Kösz #4-es
Redditen kívül még fórum ahol továbbtanulással (külföld/belföld) érdeklődhetek?
5.
Gondolom angol c1-gyel nem nehéz megtalálni neten dániában tanuló külföldieket. A reddit jó kiindulási alap, mert nemzetközi, van legal alfóruma is, sőt talán dán jogászolnak is van ilyenje, csak keresni kell.
Én nem kevés cikket találtam a témáról, csak 1 perc google kereséssel.
Aki daniában tanul, az 99% hogy nem olvas gyakorit, ez kb. Majdnem az internet pöcegödre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!