Hogy van ez angolul? :/ lécci
Kedves CGB,
Képzeld most jöttem haza,mert egy kéthetes nyelvtanfolyamon vettem részt Steyningben.Egy nagyon rendes családnál kaptam szállást,akik megmutatták nekem az egész várost.Nagyon tetszett és az órák is fantasztikusak voltak,szerintem sokat tanultam ott.A csoporttal voltunk különböző éttermekben,nézegettük a régi épületeket,és az angol kúltúrákat is megismertem.Szóval nagyszerű volt.Remélem máskor is ellátogatok ide.
Sok szerencsét,Bella
Dear CGB,
Guess what, I've just got home from a 2-week language course in Steyning. I was staying at a very kind host family, who also showed me the whole city/town. I absolutely loved it and the lessons were fantastic too. I think I learned a lot. We went to various restaurants with the group, visited old buildings and got to know the English culture as well. All in all, it was great. I hope I'll be able to come back for another visit.
Wish you good luck, Bella
Remélem megfelel, gyorsan írtam, ezért lehet elírhattam vmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!