Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Mostmár tényleg nem lehet...

Mostmár tényleg nem lehet majd Erasmusra menni Corvinusról?

Figyelt kérdés

A Corvinus nem pont arról híres, hogy milyen jó külföldi kapcsolatai vannak? Akkor hogy oldják meg a cserediák féléveket? Szerettem volna jelentkezni a Corvinusra, de így erősen elgondolkodom rajta.

[link]

2023. jan. 9. 10:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
94%
A fidesz közeli kutatók ,tanárok nem tudnak évekig nyaralni külföldön munka címén.
2023. jan. 9. 13:23
 12/16 anonim ***** válasza:
92%

Hát barátom, én corvinusosként mondom, hogy így inkább az ELTE-t válaszd, mert tényleg nagyon gáz ez a helyzet, hiszen én is a külföldi lehetőségek miatt jöttem ide, de így nem igazán lesznek...

Pedig azt terveztem h 2 félévre is kimegyek, szóval nagyon sokkolt engem ma reggel ez a hír.

2023. jan. 9. 22:15
 13/16 anonim ***** válasza:
92%
12. Hát elhiszem, hiába mondja Navracsics, hogy tévedés. Nem az, jönnek itt még majd más területen is meglepetések. A fidesz pedig nem fog önként kivonulni a kuratóriumokból, úgyhogy nem nagyon van remény.
2023. jan. 9. 22:29
 14/16 anonim ***** válasza:
25%
Ne sirjon a szád, mehetsz nyugodtan, a kormány kifizeti neked az adófizetők pénzéből, ha már az EU mindennel próbálkozik csak hogy ártson Magyarországnak.
2023. jan. 13. 11:51
 15/16 anonim ***** válasza:
68%

#1-esnek,

De a Corvinus határozott így, közvetve. Egyrészt elsőként ugrott a Fidesz ölébe, "minta" egyetemként utat mutatva a többinek az alapítványi formáról. (Ami hazugság volt, de az egy másik történet.) Másrészt milliárdos állami részvény paketteket boldogan elfogadták a MOL és Richtertől, de sírni azt tudnak az Erasmus és Horizont miatt.

Valamit valamiért.

2023. febr. 26. 14:26
 16/16 anonim ***** válasza:
69%
#14 Remélem trollkodsz, mert ha nem akkor buta vagy mint az asztallap, kicsit szorítsd vissza az életedben a vadhajtások.hu meg az M1-et.
2023. ápr. 30. 00:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!