Mostmár tényleg nem lehet majd Erasmusra menni Corvinusról?
A Corvinus nem pont arról híres, hogy milyen jó külföldi kapcsolatai vannak? Akkor hogy oldják meg a cserediák féléveket? Szerettem volna jelentkezni a Corvinusra, de így erősen elgondolkodom rajta.
Hát barátom, én corvinusosként mondom, hogy így inkább az ELTE-t válaszd, mert tényleg nagyon gáz ez a helyzet, hiszen én is a külföldi lehetőségek miatt jöttem ide, de így nem igazán lesznek...
Pedig azt terveztem h 2 félévre is kimegyek, szóval nagyon sokkolt engem ma reggel ez a hír.
#1-esnek,
De a Corvinus határozott így, közvetve. Egyrészt elsőként ugrott a Fidesz ölébe, "minta" egyetemként utat mutatva a többinek az alapítványi formáról. (Ami hazugság volt, de az egy másik történet.) Másrészt milliárdos állami részvény paketteket boldogan elfogadták a MOL és Richtertől, de sírni azt tudnak az Erasmus és Horizont miatt.
Valamit valamiért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!