Online mesterszakokat keresek. Ismertek jó és megbízható, angol nyelvű képzést, esetleg végeztetek ilyet?
Figyelt kérdés
Az alapszakot Magyarországon, infó szakon végeztem. Olyan (nem feltétlenül IT) mesterszakot keresek, amit 100%-ban online el lehet végezni angol nyelven. Személyes tapasztalatokat is szívesen olvasnék egyes intézményekről, pozitív és negatív is érdekes.2022. dec. 27. 08:15
1/7 anonim válasza:
Na de mi lenne vele a célod? Milyen munkát szeretnél majd? Vagy csak annyi, hogy eggyel több papírod legyen?
2/7 A kérdező kommentje:
Sem a stílust, sem a választ nem tudom értékelni.
2022. dec. 27. 09:58
3/7 anonim válasza:
MIT-nak az összes órája fent van online.
4/7 A kérdező kommentje:
Igen, tudom. Én mesterszakos diplomát szeretnék szerezni online.
Esetleg az International University-t ismeri valaki?
2022. dec. 28. 01:33
5/7 anonim válasza:
"Sem a stílust, sem a választ nem tudom értékelni."
Hogy oda ne rohanjak! :D
"az International University-t ismeri valaki?"
Igen, de esetleg nem fog tetszeni a stílusom. :D
6/7 anonim válasza:
Full online szerintem nincs, nálunk kb a fele jelenléti, de jóval kevesebb az óraszám mint alapképzésen
7/7 A kérdező kommentje:
Full online magyarul biztosan nincs. Angol nyelven külföldi egyetemen sokféle van, csak személyes tapasztalatokat szerettem volna hallani róluk. De úgy látom, rossz helyen kérdeztem.
2023. jan. 1. 08:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!