Hogyan mukodik az Erasmus program ? Megèri ?
Lenne lehetosegem kint tanulni egy szemeszterben, de nem igen sokat mondtak meg el es erdekelne, olyan velemeny aki mar volt kint.
Levelezois vagyok akkor kint is ugyan ugy maradnek levelezon,?
Ha nem teljesitem a max kreditet vissza kell fizetni ?
Szallas stb. Ezek hogy mennek?
Koszi elore is
A fiam volt Erasmussal külfölödn egy szemesztert
Ugyanúgy be kell járni az elöadásokra/gyakorlatokra, mint itthon (külföldön nem ismert a levelezö képzés), és természetesen meg is kell szerezni a szükséges pontokat.
A szállást neked kell intézni, nem "kapsz".
Amit adnak pénzt, az nem túl sok, emellett kell még, ha normálisan akarsz élni, mármint rendesen enni, lakni, közlekedni, stb.
Koszonom, tehat ha munkam nincs es nincs felre teve akkor teljes deficit :D megprobalom megoldani, hogy home officebol dolgozhassak de ha ugyan ugy be kel jarni nappalin eleg necces
:(
Home officebol barhonnan dolgozhatom jelenleg is igy teszem. Annyi hogy levelezoin vagyok itt.
Fizetesnelkuli szabi meg vagy 4 honaoig az meg eleg huzos sajnos mert gondolom annyi osztondijat nem adnak.
Akkor mar lehet jobb gyakorlatra menni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!