Igaz hogy az erasmus részben a szexről szól?
Ismerőseim mondták, hogy azért mennek Spanyolba, Olaszba erasmusra, mert ezek bulizósabb országok és az erasmus is nagyrészben a szexről szól.
Én úgy tudtam az erasmus inkább tanulás, annak aki nagyon szorgalmas.
Mi az igazság?
Én mindkét helyen voltam és nem arról szólt. (Biztos volt akinek.)
Spanyolországban, habár nem úgy tűnik, de nehéz az egyetem, sokat várnak el. Mellette voltak programok, utazások erasmusosoknak. A spanyolok, olaszok bulizósak az igaz, de akiket én ismertem mindegyiknek megvolt a maga barátja/barátnője.
Én voltam 2 félévet Németországban, aztan 1 félévet (az már gyakorlat) Ausztriában. Németo. - ban 25 ezer fős egyetemen, 200 kulfoldi (bő többségében erasmus) diákkal az én évfolyamomban.
Hidd el nekem, jól mondták, a szexről szól!
Csak sok hallgató frigid meg töketlen...
Mi próbáltunk mindenkit meg*ugni és sokszor sikerült is. Versenybe.
Minden nap buli (szó szerint), csak legyél pimasz, vicces, kommunikatív, flörtölj sokat, az olasz, spanyol, de főleg a francia lányok nagyon forróvérűek, latinamerikaikról meg ne is beszéljünk, a legjobb brazil csajszit amikor kérdeztem h mit sportol, azt mondta sexel, állandóan.
Utolso: köszönjük hogy ezt leirtad, attól még mert neked erről szólt másnak nem fog.
Elég undorito és gyerekes ez a hozzaszolasod.
Üdv, egy éppen Törökországban erasmuson lévő diák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!