Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Elfogadják Ausztráliában a...

Elfogadják Ausztráliában a magyar személyi edző papírt?

Figyelt kérdés
Meg szeretném csinálni itthon a személyi edzői képzést de nem tudom, hogy ezt külföldön elfogadják e vagy ott is előről kéne kezdenem az egészet. Leginkább Ausztrália érdekelne de ha valakinek más országgal is van tapasztalata vagy tudja, hogy hol lehet ennek a témának utána érdeklődni azt is szivesen meghallgatom.

2022. szept. 28. 17:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon nehezen adnak vízumot amiatt, hogy az ázsiai szigetvilágból tömegek akarnak beözönleni (Indonézia stb.). Akkor adnak vízumot, ha egy cég konkrétan igazolja, hogy van ott munkahelyed és szükség van a munkádra. Viszont hacsak nem vagy valamilyen gyakorolott mérnök vagy menedzser, akkor nem fognak alkalmazni vízum nélkül, mert találnak helyetted mást (állampolgárt vagy vízumosat).

Turistaként meg limitálva van, hogy mennyit lehetsz kint, és talán munkát se vállalhatsz ezt nem tudom.

A problémát úgy szokták áthidalni, hogy az erre szakosodott ügynökségek (sokszor kamu szagú) tanfolyamokat hirdetnek meg, mert a tanfolyam idejére kapsz vízumot. Így ha beiratkozol egy (jó drága) tanfolyamra, addig lehet kint tanuló vízumod, és közben szerezhetsz papírt.

Abban továbbra sem vagyok biztos / informált, hogy ha kiállítasz egy magyar edző papírral, azt mennyire fogadják el kint. Mondom ha nagy sporteredményeid vannak, pl. vízilabda edző vagy aki olimpikonokat nevelt, akkor nyilván tárt karokkal várnak még egy segédedző papírral is. Az is lehet (nem tudom), hogy ha úgy nézel ki mint egy kigyúrt állat, és vannak versenyeredményeid, akkor pusztán a fizikumoddal elég meggyőző vagy ahhoz, hogy ne kérjenek kinti papírt. De ez csak spekuláció. Általában a kinti papírt részesítik előnyben mindenhol.

Na de tényleg hadd kérdezzem meg erről kint élő ismerőseimet. :)

2022. szept. 29. 11:59
 12/16 A kérdező kommentje:
Igazából akkor elfelejthetem ezzel a szakmával a kiköltözést?
2022. szept. 29. 18:36
 13/16 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy elfelejtheted, csak meg kell küzdeni érte. :) Másoknak is sikerült…
2022. szept. 29. 18:38
 14/16 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!Igazán sokat segítettetek😁
2022. szept. 29. 19:24
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
semmilyen papirt nem fogadnak el meg az orvosi diplomat is honosittatni kell es akkor se biztos hogy alkalmaznak benne.36 eve elek itt van ralatasom a kerdesedre.
2023. márc. 22. 10:57
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
semmifele magyar szakkepesitest nem fogadnak el egyenesen.
jan. 2. 08:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!