Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Mennyi pénzt célszerű magammal...

Mennyi pénzt célszerű magammal vinni?

Figyelt kérdés
Ha semmi sem jön közbe idén nyáron 2 hetet Brighton-ban töltene angol nyelvi csoport aminek a része vagyok,de nem tudom mennyi pénzt vigyek magammal. Arra kell felkészülni,hogy mivel nyelvterületre megyünk vásárolni és éttereben vagy pub-ban rendelni muszáj lesz a program szerint. A családomnak és magamnak is szeretnék venni valami ajándéktárgyat majd. Ha lesz rá lehetőseg strandolni is fogunk.

2022. jan. 5. 22:24
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Végig lesznek velünk,figyelik mit csinálunk,így ellenőrzik.
2022. jan. 6. 15:19
 12/15 anonim ***** válasza:
51%

Jézusmária! És tényleg akarsz menni? :)

Ez olyan, mint valami fegyenctábor...

2022. jan. 6. 15:30
 13/15 anonim ***** válasza:
Semmi joguk nincsen beleszólni. Ha bankkártyát akarsz vinni, és tudsz is, vigyed.
2022. jan. 7. 13:20
 14/15 anonim ***** válasza:
26%

hány évesek vagytok, nyolc?! XD 12 voltam mikor kivittek az iskolával ausztriába, senki nem loholt a nyomunkban a szabad séta idejében, hogy hova megyünk, mit csinálunk... akkor még kevésbé voltak elterjedtek a kártyaterminálok, papírpénz volt nálam, meg egy alszámlához tartozó bankkártya, amin akkor éppen pénz se volt, csak ha valamiért hirtelen mégis kellett volna ,tettek volna rá otthon anyámék, hogy le lehessen venni. (ez így nyakatekertnek hangzik, de igazából nem rossz módszer, ha fiatal gyereket kell viszonylag sok pénzzel utaztatni)

mióta a koronás hisztéria megy, nagyon sok helyen háromszor bepróbálkoznak, hogy vane kártyád, mielőtt átvennék a készpénzedet... biztos hogy ilyen debil gyerektábornál nincs jobb lehetőséged nyaralni menni?

2022. jan. 7. 22:56
 15/15 anonim ***** válasza:
Csak azt nem ertem, h ha ennyire túl van szabalyozva, korlátozva, akkor pont azt nem mondjak meg, h mennyi költőpénzt kell vinni?
2022. jan. 8. 11:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!