Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Dániát, vagy Romániát választa...

Dániát, vagy Romániát választanátok Erasmusra?

Figyelt kérdés

Mi a véleményetek, hol volna érdemes kipróbálni egy félév Erasmust? Dániában, vagy Romániában?

Mivel már eltöltöttem egy félévet külföldön, így most az anyagi részét is szeretném figyelembe venni, vagyis, nem tudom, hogy megérné-e több saját pénzt ráfordítani Dániára, minthogy ösztöndíjból kijöjjek Romániában (Marosvásárhely)?

2021. aug. 22. 10:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelműen Dánia, ez nem is lehet kérdés.
2021. aug. 28. 15:43
 12/13 anonim ***** válasza:
39%

erdélyiként is azt mondom, h. dánia.

ha marosvásárhely az úti cél, tiszteld meg az ország legnagyobb etnikai, nyelvi kisebbségét, hogy vagy határon túli magyarokról vagy erdélyről beszélsz, és ne mondd azt, h. románia.

amúgy románia az oecd országok közül a legszegényebbek közé tartozik, bulgária a sereghajtó.

erdély gyönyörű, de dániában megismersz egy másféle mentalitást, angolul tanulhatsz, és a cv-dben is remekül mutat egy skandináv egyetem.

2021. szept. 5. 01:13
 13/13 anonim ***** válasza:
85%
Te meg tiszteld meg annyira az anyanyelvedet, 12-es, hogy a tulajdonneveket és a mondatokat nagy betűvel kezded! A lustaságon kívül nemigen van ellenérv! És igen, Románia! 100 éve az! Az Erasmus célországok között nincs olyan, hogy Erdély! Ha Magyarországot fontolgatná valaki, azt se úgy kérdezné, hogy Dániába menjen-e vagy a Kisalföldre.
2021. szept. 5. 07:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!