Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Németország egy fiatalnak...

Németország egy fiatalnak unalmas?

Figyelt kérdés

Külföldön szeretnék egyetemre járni: Németországban vagy Spanyolországban. De sok helyen azt hallottam, hogy az előbbi nagyon unalmas, meg túl precíz, a németek nem képesek ellazulni, stb.

Spanyolországot meg ugye hatalmas partihelynek tartják, meg a fiatalok nagy kedvence, ezért ideális egyetemistáknak.

Ti mit gondoltok?

2010. aug. 25. 08:16
 1/10 anonim ***** válasza:
92%
Hát nem tudom. Én Németországban élek, és imádom, egyáltalán nem unalmas, és a németek igenis nagyon tudnak mulatni, bulizni.
2010. aug. 25. 08:34
 2/10 anonim ***** válasza:
90%
Általában azok szólják le Németországot, akik nem képesek megtanulni a német nyelvet. Németország nem unalmas, főleg ha nagyobb városba kerülsz. A németeknél pedig senki nem bírja tovább a bulizást :D
2010. aug. 25. 10:01
 3/10 A kérdező kommentje:
hát a legnagyobb városukba 'készülök', Berlinbe:D
2010. aug. 25. 10:28
 4/10 anonim ***** válasza:
87%

Berlin eszméletlen jó város, minden korosztálynak :D

Az hogy a németek "unalmasak, precízek, nem képesek ellazulni" stb, csak üres sztereotípák. Minden országban EGYÉNISÉGEK élnek, van ilyen is, olyan is mindenhol. Van aki bulizik, van aki otthon ül, van aki precíz és stréber, van aki laza és lusta, ez Németországban és Spanyolországban és mindenhol így van.

Én 6 hónapig voltam Berlinben és imádtam, rengeteg fiatal, programok, koncertek, kavalkád, és a bulizást nagyon keményen tolták a németek... :D

2010. aug. 25. 10:48
 5/10 A kérdező kommentje:
szóval akkor ott jó egyetemistának lenni?:D
2010. aug. 25. 10:51
 6/10 anonim ***** válasza:
80%

Hát persze, van egy-két nagy buli, de úgy nagy általánosságban dög unalom Németország. Minden lassú, sose történik semmi, és azért a német sokkal kimértebben bulizik, mint más... de még mindig jobbak, mint az osztrákok :D

Spanyolországban az igaz, hogy ők viszont utálnak dolgozni, imádnak bulizni, minden este (gyakran már kora délután kezdik), még hétköznap is milliónyi program van. Ez azért Németországban nemigen van meg. Barcelona kb. minden este egy nagy buli az egész város ^^

2010. aug. 25. 10:57
 7/10 anonim ***** válasza:
89%
Igaz, hogy én kevés időt töltöttem Berlinbe, de nekem nem volt annyira bejövős. De Prága annál inkább :D
2010. aug. 25. 12:30
 8/10 anonim ***** válasza:
89%
Nemetorszag tipikusan az az orszag, ami valakinek nagyon bejon vagy sehogy. Eltem ott es nalam az utobbi volt. Sok ismerosom volt kint, van, aki orokre ott is akar maradni. Vagy utaljak vagy imadjak, koztes velemenyt meg nem hallottam.
2010. aug. 25. 23:13
 9/10 anonim ***** válasza:
93%
Minden az eletben olyan unalmas, amilyen unalmassa Te teszed. Nemetben talan tanulsz egy kis fegyelmet, a bulik mellett. A "preciz, lassu" nemet csak a filmekben van, es az orult spanyol, hat az idiota dobozban ezt is megtalalod. Amugy mindenki probalja (minden orszagban) eletet vidaman elni.
2010. aug. 28. 16:18
 10/10 anonim válasza:
100%
A világ egyik legunalmasabb helye, kB 40 ország tapasztalat alapján!
2024. febr. 28. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!