Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Megéri 1 évre cserediáknak...

Megéri 1 évre cserediáknak lenni az USA-ban középiskola alatt?

Figyelt kérdés
légyszi írjátok a pozitívumokat és a negatívumokat isss :):):) kösziiii
2010. aug. 23. 11:57
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

szerintem igen

egyik osztálytársam ment ki fél évre és mikor visszajött tök jól beszélt angolul,és azt mondta hiányoznak neki az ottani barátai meg hogy tök jól érezte ott magát mindenki barátságos volt

én is szívesen mennék ki csak sajnos nincs rá lehetőségem

2010. aug. 23. 12:06
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Igen megéri, neked óriási élmény lesz, föleg ha jó családhoz kerülsz.

Viszont a negatívum hogy rettentöen fog hiányoznia család.

Még az elsö pár hét elmegy gyorsan aztán elkezdödik a honvágy és rádtör periodusosan. lesz hogy azt mondod örökre ott maradnál és lesz hogy sírsz titokban a szobádban.

A legjobb ha mindenképpen úgy mész hogy karácsony ne essen bele, vagy ha teheted magyarországon karácsonyozz a családdal.

Készülj fel nagyon is a honvágyra, már most nézd meg hogy tudotsz a barátokkal de föleg szülökkel telefonálni, komunikálni haza.

Ha ott tartasz hogy nem bírod már, akkor egyszerüen sírd ki magad a szobádban és tüzz ki egy célt hogy ha 2 hét múlva is ilyen rosszul érzem magama akkor megyek haza.

sokan mikor elkapja az elsö honvágy már csomagol is és megy haza. ilyenkor meg kell próbálni meg két hetet.

de ha

2010. aug. 23. 12:23
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Én nem az USAba mentem, de az egy év alatt, amit külföldön töltöttem felnőttem, másként látom a világot és életre szóló barátságokat szereztem.

Ezen kívül, ha nem vagy nagyon kötődve az itthoni életedhez észre se fogod venni szerintem, hogy nem otthon vagy. Én nekem MOST van honvágyam... a fogadó országom felé. Nem azt bántam meg, hogy kimentem, hanem hogy hazajöttem

2010. szept. 1. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!