Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » A bécsi FH Technikum mennyire...

A bécsi FH Technikum mennyire számít jónak?

Figyelt kérdés

Számít, hogy az "csak" főiskola és nem egyetem?

Később állásinterjún jól hangzana ez az iskola, vagy ahhoz túl kicsi?

2021. ápr. 23. 13:52
 1/4 anonim ***** válasza:

Itt az a különbség köztük hogy egyetemen te allítod össze az órarended, emiatt nagyon sokan csúsznak és a 3 éves képzést 4-5 év alatt fejezik be, valamint hogy nagy a létszám, nincs “osztály” (100-600ember/előadás), és hogy nagyon elméleti alapú.

Főiskola itt olyan hogy van fix órarend, van osztályod kb 20-40 emberrel, van felvételi, megcsinálod a képzést fix időn belül, és inkább gyakorlati alapú az oktatás. Tehát vannak projektek és azokat ki kell dolgozni.

Mindkettő egy és ugyanazt a titulust adja és munkakeresésnél ez semmit sem számit. Mindkettőnek ugyanannyi az értéke. Persze ha később egyetemen szeretnél dolgozni érdemes inkább egyetemi diplomát szerezni.

2022. júl. 7. 15:03
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a nagyon hasznos választ!

Tavaly megpróbáltam oda a felvételit, de az nem sikerült. Most a TU Wienen tanulok, ez is jó. De kicsit nehezen boldogulok, ha mégsem jön ez össze, akkor megpróbálom megint az FH-t, most már menne a felvételi.

2022. júl. 7. 22:07
 3/4 anonim ***** válasza:
Hát kicsit elkéstem vele de minden jót akkor :)
2022. júl. 7. 22:09
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2022. júl. 7. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!