Melyik országban ingyenes az oktatás?
Figyelt kérdés
Engem személy szerint pszichológia alapképzés érdekelne, angol nyelven, viszont én egyetlen ilyen egyetemet se találtam, ahol ráadásul megfizethető lenne a tandíj.2021. ápr. 12. 18:14
11/16 A kérdező kommentje:
#5: Angolt és franciát tanulok, németet nem, ezért is nem foglalkoztam jobban sem Ausztriával sem Németországgal,de köszi, hogy átkülted a linket, lehet, hogy még meggondolom.
#7: A Máltai, és az Írországi egyetem sem olcsó, 8000€+
#10: Köszi, hogy átkülted, de az oldalon rossz információk szerepelnek, utánanéztem az egyetemek honlapján és 10000 USD körül mozog a tandíj.
2021. ápr. 13. 07:36
12/16 A kérdező kommentje:
Találtam egy jó egyetemet,ezért úgy gondoltam, hogy leírom, hátha jól jön még valakinek az infó: a Helsinki egyetemről van szó Finnországban, egy nagyon színvonalas egyetem, és ingyenes a tandíj is
2021. ápr. 14. 08:07
13/16 anonim válasza:
Én Finnországban tanulok, finnül, valóban nagyon színvonalas a Helsinkiben található egyetem, csak hogy sztárszakok, pszichológia, orvosi, fogorvosi, állatorvosi nem indulnak angolul. Angolul is kell tárgyakat teljesíteni,de a felvételi csak svédül vagy finnül lehetséges. Magyar érettségit meg nem fogadják el, nem számolnak belőle pontokat, így kötelező a felvételi.
14/16 anonim válasza:
Magyarországban nem gondolkodsz? A Pécsi Egyetemen is tanulhatsz angol nyelven, államilag finanszírozott képzésen és csak egy idegennyelvi hozzájárulást kell fizetned (100ezer/félév) ami nem sok ha azt nézed, hogy mennyi rejtett költséggel jár a külföldi tanulás ( és onnan még mindig kimehetsz Erasmus ösztöndíjjal külföldre tanulni)
15/16 anonim válasza:
*mármint a PTE-ről
Ausztriában tényleg nagyon brutális ára van az angol nyelvű képzésnek, azt én sem tartottam reálisnak, ezért maradtam mégis itthon
16/16 anonim válasza:
Fordítva ülsz a lovon. Tanulj meg TE németül vagy osztrákul, ha ennyire oda akarsz járni egyetemre. Senki nem kényszerít rá, hogy oda menj, arra meg pláne nem, hogy hozzád angolul beszéljenek egy német nyelvterületű intézményben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!