Mi a véleményetek az AFS cserediák programról?
Figyelt kérdés
Főleg az Ázsiai (Japán) részről!2021. febr. 9. 20:41
1/3 anonim válasza:
Nekem az AFS valahogy mindig úgy tűnt, hogy túl nagy es személytelen, „elveszel a rendszerben” 😅 bár ez lehet nem igaz, nincsen velük tapasztalatom. Csak az alapján mondom ezt, amit én olvastam, amikor kutattam cserediák programok után.
(Én amúgy a YFU-val voltam Japánban, ha esetleg lenne kérdésed ezzel kapcsolatban akkor szívesen segítek.)
2/3 anonim válasza:
3/3 anonim válasza:
jelenleg afs cserediák vagyok latin amerikaban. Rendkivul sok tapasztalatom van, az afs ugy mukodik mint egy nagy család...mindig van kihez fordulnod soha nem hagynak magadra, rengeteg mindent megélhetsz egy csereevvel. Van kapcsolatom aki Japánba van jelenleg, de igazából nem országtől függ...nagyon sokmindent megtanulunk,felnovunk ez idő alatt de mégsincs két ugyanolyan c sereév még akkor sem ha ugyanaz a család fogad be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!