A Corvinus Egyetem jobb annyival a többi budapesti egyetemnél,hogy érdemes fizetni a képzésért?
A Corvinuson a vezetés és szervezés MSC csak fizetős formában indul, ha levelezős munkarendet választunk.
Államilag támogatott ebből a képzésből csak nappalis formában van.
Jelenleg is van munkahelyem, a BSC-t is levelezőn fejezem be nyáron.Találtam a diplomához illő állást, szerencsére.
A kérdésem,az,hogy érdemes a BCE-re menni a fizetős levelezőre?
Félévente 500 ezer.A végére lenne 2 millió forint, azért az nem kevés.
Ér-e ennyit egy Corvinus diploma?
"Államilag támogatott ebből a képzésből csak nappalis formában van."
Megnyugtatlak, hogy az sem állami, hanem Corvinus ösztöndíj. A Corvinuson meg az új modell óta drágábbak a tandíjak, de azt mondják a szakok legalább jobban igazodnak a piachoz, mert átalakították kicsit a tantervüket meg indultak újak.
3#
A BME nem indítja.
Budapesten ezt a BGE, Metropolitan, ELTE, Szent istván indítja.
A BGE, ami szimpatikus még, de az ELTE is.
Igen, tudom, ez egy népszerű szak, de ez tetszik.Illetve, nekem alapképzelésen az erősségeim ezek a menedzsment tárgyak voltak.A szakdolgozatom is ilyen témájú.
Mikroökonómia, makropkonómia, pénzügy, számvitel, nekem ezek a tárgyak nem mentek.Megcsináltam őket, megtanultam, de nem mentek, nem is igazán érdekeltek.
Ezért, több MSC is kiesik.
Te melyiket javasolnád?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!