Van olyan, aki rosszul élte meg az Erasmust?
Én csak pozitívumot hallottam más Erasmus-os hallgatóktól, 3 csoporttársam Finnországban töltött 1 félévet és egyetlen negatívumként azt hozták fel, hogy alig sütött a Nap. Egy angol középfokú már elég ha Erasmusra szeretnél menni, illetve az Erasmusos hallgatókkal elnézőbbek a tanárok is, így a külföldön felvett tárgyakhoz is odaadnak mindent amivel teljesíteni tudod majd. Az Erasmus lényege hogy jól érezze magát az aki neki vág.
Ja igen, az ösztöndíjnak érdemes előtte utána járni, mert pár országban éppen hogy ki tudsz majd jönni belőle, így ne csak az Erasmus ösztöndíjra támaszkodj.
Úgy hallottam önéletrajzba nagyon előnyös, főleg ha elvárás az angol nyelven történő társalgás.
Nekem van olyan ismerősöm, aki nem érezte magát olyan jól, leginkább a covid miatt, neki az itthoni szociális hálója hiányzott, és hogy nem lehetett annyira ismerkedni, azelőtt mindenkitől csak áradozást hallottam, de olyan ismerősöm is volt, aki coviddal együtt is meghosszabbította még egy félévvel, élete élménye, meg olyan is, aki annyira jól beilleszkedett kint, hogy az egész jövőjét ott képzeli el.
Egyébként én most fogok kimenni, félek is eléggé most, de hiszek benne, hogy így is jó lesz, csak minden kezdet nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!