Van itt olyan aki ősztől a bécsi egyetemen fog tanulni?
Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogy van-e itt olyan aki bécsben tanul, ott él esetleg Erasmussal megy oda/vagy már volt kinnt...2010. aug. 14. 21:08
1/5 anonim válasza:
Bocsi az offért, de hogy lehet Bécsben tanulni?
2/5 A kérdező kommentje:
az egyetemen részt vehetsz az Erasmus ösztöndíj programban, aminek segítségévek 1 vagy fél évet tanulhatsz Bécsben. (én is így jutottam ki)Egyébként pedig kimész Bécsbe beiratkozol augusztusban a suliba és már oda is jársz. Így elég húzós lesz... mert a koleszok és a kinnt lét elég dréga és ha jól tudom idéntől már van tandíj is... de ez nem tuti.
2010. aug. 14. 21:27
3/5 anonim válasza:
Én nem, de sok szerencsét kívánok. :)
4/5 anonim válasza:
Most néztem utána, már nincs tandíj.:)
5/5 anonim válasza:
Szia!
én csak Bécsben szeretnék majd tanulni, úgyhogy szeretnék neked feltenni pár kérdést, de nem lehet neked privátot írni, szóval itt kérdezek. albérletben fogsz lakni, vagy koleszban? sokan mennek a te egyetemedről? milyen szakra mész? köszi a választ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!