Részletes beszámolót szeretnék kérni a Cambridge Egyetem tagozatairól, felvételi folyamatáról és ahhoz tartozó interjúról, személyes élményekről?
Tudom, hogy nehéz, döcögős út lesz, de igyekezni fogok 200%-kal. Egyébként az évvégi jegyem minden évben kitünő volt, itt, gimiben is ezt tervezem, szóval a jegy nem akadály. Alaposan elolvastam az ezekről szóló oldalakat, különösen a Cambridge főoldalát, de pontos információkat így se tudtam szerezni. A fő célom az angliai egyetemek (másodsorban a magyar egyetemek). A jövővel kapcsolatban vannak elképzeléseim. Ezzel kapcsolatban leginkább orvosnak készülnék, mert a biosz és a kémia is egyaránt jól megy, de a fizika és a matek sem akadály. De a Cambridge-en érdekel még a történelem szak is. Lenéző, hátráltató hozzászólásokat nem kérek! Tisztában vagyok minden nehézséggel, százalékos aránnyal.
Egyáltalán megéri külföldön tanulni?
Ne itt kérdezd. Magyar oldal. Magyar mentalitás.
Quora hasonló mint ez csak vannak segítőkész külföldiek is. Kérdezd ott, vagy keress rá.
12-es...Savanyú a szőlő.
A személyeskedés rólad többet elárul, mint rólam.
Menjen és csinálja, ne beszéljétek le. Igenis megéri diplomát csinálni jó egyetemen, aki mást mond az irigy, vagy hülye. Minden ember más, azert mert 1 valakinek nem jött be, másnak még bejöhet a 8 milliárdból.
"12-es...Savanyú a szőlő.
A személyeskedés rólad többet elárul, mint rólam."
Képzeld, te magyarul sem tudó, nem savanyú a szőlő, mivel 77 évesen menne ki a fene tanulni. Engem a Cambridge nyelvvizsgák érdekelnek, Kérdező meg berakta keresőszónak a városnevet, hát ha feljött, elolvastam. És mit látok? Azt hogy #9 pont onnan tudósít, segítő szándékkal, és erre jön egy hülyemarha, és azt írja, magyar mentalitás. Hát ki ne keseredne el ekkora hatalmas sötétség láttán?
Sajnos nem németes vagyok,de majd nézek olcsóbb, erős, de nem túl erős egyetemeket. A Cambridge tényleg egy nehéz pálya, hajtani fogok és majd meglátjuk. Jelenleg inkább maradok egy könnyebb, reálisabb álomnál.
Ha esetleg tudtok jó egyetemeket írni (akár élmény alapján), akkor nyugodtan írjátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!