Van olyan aki készül a Mogye felvételijére és magyarországi?
Figyelt kérdés
Ha igen, akkor lenne kedve közösen készülni vagy ilyesmi? Vagy akár csak itt GYK-en 1-2 üzenetet váltani valamely feladatról stb??2020. nov. 13. 17:55
1/4 anonim válasza:
En nagyon nem ajanlom azt az egyetemet, voltam ott egy evet magyarorszagikent,aztan atmentem inkabb mas europai orszagba,persze ujra felvetelivel, mert anelkul sehova se vesznek at.
2/4 anonim válasza:
Szia! És miért nem ajánlod? Jó lenne ha írnál pár mondatot a tapasztalatodrol! Köszi!
3/4 anonim válasza:
Én ott tanulok magyarországiként. Írok majd neked privátba ha gondolod és leírom a tapasztalataim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!