Angliában szeretnék továbbtanulni, keresnék valami szervezetet, intézményt, konzultációs csoportot, akik ebben tudnának nekem segíteni?
Figyelt kérdés
Anyukámmal már nézegettünk rengeteg oldalt, hogy kikkel léphetnénk kapcsolatba ezügyben, azonban a legtöbben vagy nem válaszolnak, vagy a konzultációt lefújták a kovid miatt. Nagyon kéne nekem valaki, aki segíteni tudna ebben nekem, hogy hova regisztráljak, milyen papírok, okmányok, eredmények kellenek, időpontokat tudna mondani, mert én ezt nem látom már át.2020. okt. 18. 17:39
1/3 anonim válasza:
St Andrews college-t nézd meg, az admission menüpontban le van írva minden, mi kell. [link]
Én az UCD Dublinban tanulok, az is nagyon jó egyetem.
Általában a Times Higher Educationön tudsz böngészni, hogy milyen egyetemek vannak, és utána az egyetem honlapján az Admissions vagy Apply menüpontban tudsz utánanézni, hogy oda mi kell.
2/3 anonim válasza:
UCAS. Olyan kb. mint a felvi .hu
De azt ugye tudod, h évente ZSEBBŐL kell majd 9250+ (mert ugye már nem EU) fizetni CSAK a tandíjra?
3/3 anonim válasza:
Angliában tanulok, ha van konkrét kérdésed, nyugodtan írj.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!