Vannak külföldön magyar nyelven végezhető egyetemek?
Figyelt kérdés
Nem tudok aludni szóval azért kérdek ilyet.
Nem tetszik ez a magyar felsőoktatás, kimennék mondjuk Romániába, Szlovákiába, tanulni, de nem tudok csak magyarul. Mondjuk valami töris szakra ( nem trollkodok ) mennék. Olyan nyomasztónak érzem a itteni egyetemeket, csomó volt osztálytársam nyomatja ezt a hitvány füvet, azt mondják nagy a nyomás, sok tanulás. Van egy lengyel haver (magyar, de ott tanult ) akinek meséltem el sem hitte azt mondta náluk ilyen nem volt.
2020. okt. 18. 00:53
1/5 anonim válasza:
Szlovákiában biztosan tudom, hogy van egy magyar nyelvű egyetem. Viszont, semmivel sem másabb az ottani egyetem. Egy barátom ott tanul.
2/5 anonim válasza:
Romániában is van magyar egyetem, úgy tudom.
3/5 anonim válasza:
Babeș–Bolyai Tudományegyetem Kolozsváron.
Egyébként két egyetemen tanultam Magyarországon (egyik régészet, szóval történelemhez közeli), senkivel se találkoztam, aki akkora füves lenne. Erős tévképzeteid vannak a magyar egyetemekről, ha szerinted ez velük a baj.
4/5 anonim válasza:
Az egyetemi haverjaim mind abszintensek, nem kell országot váltani egy rossz tapasztalat miatt.
5/5 anonim válasza:
2 egyetemet csináltam végig Magyarországon. Nem lettem sem drogos, sem alkoholista. Csak mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!