Milyen Angliában a mesterképzés? Mit vártatok és mi a valóság?
Figyelt kérdés
Azokra a dolgokra lennék kíváncsi, hogy ti hogyan képzeltétek el, majd végül milyen volt valójában a mesterképzés Angliában (Vagy UK hisz nincsenek nagyon nagy különbségek).
Csalódtatok? Milyen irányba, jó vagy rossz?
Ha esetleg már az alapképzést is Angliában végezted, mennyivel másabb? Közeg? Környezet? Csopi társak? Hogy álltak hozzátok az előadók?
Valamint személyes élmények is érdekelnének :)
Felvételi, hitel stb stb-t ne említsétek, csupán a fenti dolgok érdekelnének, hogy ti hogy éltétek meg ezeket a dolgokat.
Esetleg szakot és egyetemet is leírhattjátok.
2020. okt. 10. 16:30
1/3 anonim válasza:
Gondolom ez egyetem függő is. Így 2020ba kezdve a mestert eddig elég nagy csalódás. Ugyanitt csináltam az alapképzést is és eddig úgy érzem hogy sokkal kevésbé érdekli az egyetemet a mi sorsunk mint azoké a diákoké akik 3 évet itt lesznek. Nehezen tudok bármit is elintézni. Minden online van, a tanárok túl gyorsan haladnak és szerintem nem magyaráznak meg szinte semmit inkább arról szól hogy le tudják ezt az évet. Most hogy minden online van szinte alig akar diákok közül valaki inserkedni. Ráadásul most hogy ez a helyzet van 5 darab csoport projektem már előre utálom. Meg az online dolog miatt korlátolták hogy melyik modult választhatjuk ki, én szeretek olyanokat választani amik különböznek egy picit hogy kicsit színesebb az órarendem de most ezt a lehetőséget nem adták meg. Az előadók hozzá állása nem sokkal másabb igazából valamilyen szinten elérhetőbbek mert nálunk alapképzésen volt olyan modulom ahol 300 voltunk itt meg mesteren max 30 abból 20 aki ott van mindig. A csoport társak jobbak voltak, de hozzá járul az hogy egymás fejében voltunk úgyhogy kénytelenek voltunk barátkozni, meg több választás volt ugyebár a több ember miatt. Ezt az évet nehéz pozitívan értékelni szerintem normál esetben biztos másabb
2/3 A kérdező kommentje:
Egy mesterképzésen hogy néz ki az órarend? (Normál esetben?)
Hasonló mint alapképzésen?
2020. okt. 14. 09:44
3/3 anonim válasza:
Hasonló 3 napon van tanítás nekem pénzügyi ágon. Alapképzésen is ennyi volt. Mondjuk nehéz tényleg idén arról beszélni hogy mi a normális mert minden online van nekem. Úgyhogy lehet hogy normál esetben jobban szét lenne szedve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!