Az Erasmus hülyeség? Érdemes most belevágni?
Figyelt kérdés
2020. szept. 16. 11:37
11/15 anonim válasza:
Igen, nagyon élvezik, kérdés majd év közben meg év végén hazarepüléskor majd mi lesz velük, de talán olyan botrányok, mint most tavasszal voltak, már nem lesznek.
12/15 A kérdező kommentje:
Többi országról nem tudsz?
2020. szept. 19. 17:49
13/15 anonim válasza:
Csak velük tartom az évfolyamtársaim közül a kapcsolatot, akikről tudom, hogy Erasmusra mentek. De lehet kari szabály is van ezekre, és biztos minden egyetem és kar máshogy csinálja. Nekem nincs tapasztalatom Erasmusról, így nem tudok hozzászólni. Azt tudom, hogy nagyon nézték a szerződéskötéskor még, hogy milyen besorolású a coviddal az ország, ahová mennek, mert oda az egyetem nem engedett ki senkit, ahol a nem tudom melyik veszélyességi faktor volt akkoriban. Ezek a szerződéskötések meg azt hiszem júniusban voltak. De augusztus elején már repültek, tehát mindenképpen jóval hamarabb lement ez. Ott is persze karanténba kellett menniük, a svédországinak tudom biztosan, a helsinkis nem mesélte, de gondolom ő is.
14/15 anonim válasza:
Most látom, hogy a svédországos valójában Norvégiába ment XD Mindegy, ha finnekhez meg norvégokhoz lehetett menni, biztos lehetett oda is talán :D
15/15 segitek_ válasza:
Nem hülyeség. Nézz utána be tudnak-e járni a campusra tanulni, vagy otthonról tanulnak. Úgy van több értelme, ha bent is vagy kapcsolatépítés miatt stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!