Az oxfordi egyetemen ilyen retardaltak vannak hopgy alsonemube tart orakat egy teletetovalt homoszexualis??
Jogos a megközelítése a 10-esnek. Erre azt lehet mondani, hogy léteznek törvények, amik megszegése felelősségre vonást von maga után (legalábbis szeretjük ezt hinni). Ha ez a jóember ruha nélkül kezdene el órát tartani, akkor megszegne egy-két törvényt, például a közszeméremsértést, ami azért nem jó buli.
Általánosságban mondhatjuk, hogy amíg nem törénybe ütköző dolgot tesz, addig nem vonható felelősségre. Akit érdekel, nézze, akit meg nem érdekel, az találjon magának jobb elfoglaltságot.
Szerintem nagyon menő, tuti bemennék az órájára, pedig már két mérnöki egyetemmel végeztem :D
Nem tudom mi ez a snowflake kultúra amit a kérdező és a hozzá hasonlók képviselnek.
"Ha ez a jóember ruha nélkül kezdene el órát tartani, akkor megszegne egy-két törvényt, például a közszeméremsértést, ami azért nem jó buli."
Kérdés, hogy ezzel nem sért-e törvényt? Esetleg valami egyetemi kódexet?
De ugy tunik nem, mert nem vonták felelősségre :D
Nem látok benne kivetnivalót, pláne ,hogy csak 1 ilyen jellegű videót találtan a csatornáján. (Ha sok ilyenje lenne lehet én is érdekesen néznék, de akkor se botránkoztatna meg ennyire)
A tetoválás miért baj? Az ókor óta használják az ember, manapdág szinte minden harmadik embernek van.
Amúgy ha az oxfordon tanít feltételezem, hogy nem retardált.
A nemi identitásának meg nem értem miköze ahoz, hogy jó vagy nem jó tanár.
Igen, nyilván a nemi vonzódás teljesen irreleváns ebben a kérdésben, ezzel egyetértek. És azért egyetemen nem így tanít, vagy? Mmint oké, igazából el tudom fogadni, hogy privát magának ő ezt csinálja.
Csak Cambridge és Oxford nagyon ad arra hogyan viselkednek a tanárai. Sőt, Cambridge lemondott egy vendégprofesszori látogatást, mert az illető nyilvánosan jobboldali szemléleten volt (egyáltalán nem extremista, sokkal kevésbé mondott 'polarizáló' dolgokat, mint amik itthon rutinszerűen elhangzanak a kormánypárttól.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!