Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Szlovákiában tanuló magyarok,m...

Szlovákiában tanuló magyarok,mit tapasztaltok ott?

Figyelt kérdés

Egyetem vagy főiskola

Főleg olyanok véleményére lennék kíváncsi akik ott tanulnak vagy van ismerősük aki ott tanul vagy csak szimplán sokat tudnak az országról

Melyik városban jársz egyetemre?

Milyen a társak,tanárok?

2020. júl. 25. 03:41
 1/7 anonim ***** válasza:
semmit :D mire vagy konkrétan kiváncsi?
2020. júl. 31. 11:17
 2/7 A kérdező kommentje:

1

Melyik egyetem?Milyen az oktatás ott?Mennyire kell a szlovák a hétköznapi életben?

2020. júl. 31. 16:38
 3/7 anonim ***** válasza:
Vannak nagyon nehéz és színvonalas főiskolák, főleg Pozsonyban, de ezek szinte csak szlovák nyelven vannak. Ha itt laksz “Felvidéken”, nem mondanám hogy szükséged van minden nap a szlovákra, viszont boltban, vagy ha akarsz hivatalos helyen intézni valamit, belefuthatsz olyan ott dolgozóba, aki csak szlovákul tud. Viszont nekem nagyon sok osztálytársam volt, akik nem tudnak mai napig szlovákul, és sok embert ismerek, akik szintén nem tudnak, mégis valahogy boldogulnak
2020. júl. 31. 22:39
 4/7 A kérdező kommentje:

3

Te jársz ott egyetemre vagy főiskolára?

2020. júl. 31. 23:14
 5/7 anonim ***** válasza:
jártam, 1 éve végeztem el. De én itt is élek
2020. aug. 5. 11:38
 6/7 A kérdező kommentje:

5

Melyik egyetemre jártál ha kérdezhetem?

2020. aug. 5. 14:27
 7/7 anonim ***** válasza:
Filozofická fakulta univerzity Komenského
2020. aug. 10. 13:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!