Mit érdemes tanulni hogy Ausztriában magas fizetést kapjak?
Sziasztok tudnátok linkelni oldalakat vagy írni nekem példákat, hogy mit érdemes elvégezni (szakma elsősorban, akár egyetem, főiskola) amivel majd egy növekvő fizetést lehet Ausztriában keresni majd tegyük fel megfelelő német tudassal. Nem szeretném hogy ha lenne egy mondjuk fix 1700 euro kezdofizetes ami kb változatlan marad vagy ahogy telnek az évek hosszútávon is úgymond megragad max 200-300 euró emelkedés után.
De persze még ez se zavarna, ha maga az összeg magasabb lenne, én nettó 2500-3500 eurót szeretnék keresni Ausztriában, ehhez szeretnék hamar összegyűjteni minél több foglalkozást és elemezgetni őket. Tudom valószínűleg egyetem és MSc is kell a legtöbb hasonló fizetéshez, engem az is érdekelne hogy milyen "OKJ" szerű megoldás van amivel mondjuk kezdő 2000 euró után idővel 2500 vagy fölé is lehetne menni pl 5-7 év alatt? (Az összes 50+ féle manager és szuper osztalyvezetoket hagyjuk, ezeknel realisabbakat szeretnék, mint hogy a cégek felső 10 embere közé bekerülni ..)
Köszönöm a válaszokat, kérlek fejtegessuk ki együtt ezt az érdekes kérdést!
Szép Napot Nektek :)
Szia! Nem vedd rossz néven, de kicsit le kéne szállnod a földre, vagy legalábbis észre venni magad , mert nagy kopp lesz!
Osztályvezető, minimum 2500 euró, gondold már át apafej... :D
Nyelvet nem tudom hogy beszélsz - e , de megelőlegezek neked egy német b2-es tudást.
Szóval, kimész egy OKJ-s papírral, ami nem ér semmit az adott országban, mert nem nemzetközileg elismert, van egy társalgási szintű németed, mire adjanak neked 3500 eurót, a két szép szemedért nem fogsz kapni.
Kamionos ismerősöm , aki sokat dolgozik , európát járja 3000-et keres, de azért az egy más szint, évek tapasztalata, perfekt német miegymás.
Az én olvasatomban az osztályvezető nem a Tesco hús osztály jelenti hanem mondjuk egy cég marketing osztály vezetőjét, vagy a PR csoport fejét stb esetleg magasabb posztok. Ezekre utaltam, hogy nem ilyesmiről szeretnék információt kérni, hanem ennél reálisabb dolgokról. Sose gondoltam, hogy ha egy ilyen poszt meguresedik akkor érdemes hinni abban hogy 50 jelentkező közül pont engem választanának, ezért ilyesmiben nem ringatnam magam, ilyen posztok nem érdekesek.
Ahogy fennt írtam, egy sokkal tágabb kérdéskörben szeretném kapni a tippeket, nem a legrosszabb OKJ utan kapható milliárdokra szólt a célzás, említettem hogy mi mindenre nyitott vagyok egyetem stb.
Mellesleg tudja vki hogy most hogy áll Ausztria pl az OKJ europass bizik irányában? (Hallottam sokat elfogadnak, de vannak kivételek)
Tescos hús osztály vezetőnek SE vennének fel ausztriába csak szólok.
Ez a sokat akarok keresni még kisgyerekkorban aranyos, de felnőttként már gáz.
Fogorvos,orvos,mérnök,ügyvéd.
Ezekkel nem nagyon lőhet az ember mellé magas fizetés reményében.Cserébe viszont sokat kell hozzá tanulni.
Köszönöm az építő jellegű válaszokat, még jöhet sok!
Leegyszerusitem inkább:
Mi az amivel nettó 3000 euró körül lehet keresni mondjuk 5-7 évnyi gyakorlattal ? És vajon mennyi nekik a kezdő ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!