Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Külföldi egyetemeknél is...

Külföldi egyetemeknél is elvárás az emelt szint?

Figyelt kérdés

Elsősorban bécsi egyetemre gondolok.

Most érettségiztem,felvenni nem fognak,mert nem épp olyanok lettek az eredmények,később szeretnék javítani,viszont van 2 tárgy ami elég necces.

Bioszból nem érettségiztem,ezért az +tárgyam lesz,a matek pedig nem annyira megy,de hiszem,hogy egy tanár segítségével menni fog. Németből is javítanom kell+nyelvvizsga.

Ezért kérdezem,hogy ott kötelező-e az emelt,mert akkor át kell gondolnom,hogy így bioszból megérné-e tenni,mert középszinten sem tudom milyen,és szakgimibe jártam,szóval tényleg a legelejéről kéne kezdenem. (Megtanulom az emeltet is,csak nyilván jobb eredményt szeretnék,és ha nem muszáj emelt szinten megcsinálnom,inkább középszinten csinálnám)

2020. jún. 7. 10:14
 1/3 anonim ***** válasza:
Én Szlovákiában tanulok ott nem elvárás sőt ha nincs túljelentkezés (ami nem szokott) mindenkit felvesznek tanulmányi átlagtól függetlenül.
2020. jún. 10. 23:14
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Országtól is függ.

Én speciel magyar suliba járok de voltam 2 országban is kutatni.

Romániában annyira nem nézik,Franciaországban pedig nagyon nézték.

2020. jún. 16. 04:10
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!:)
2020. jún. 16. 09:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!