Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Felgimi vagy Szinyei? Távoktat...

Annni87 kérdése:

Felgimi vagy Szinyei? Távoktatós érettségi

Figyelt kérdés
Melyiket válasszam?

2020. máj. 28. 12:30
 1/8 anonim válasza:
100%
Szerintem Szinyei. Én is ott próbálkozom majd.
2020. máj. 28. 16:28
 2/8 anonim válasza:
100%
Én is ezt a kettőt néztem. Azt nem tudja valaki, hogy a Felgimi az fizetős? (Honlapon nem találtam.)
2020. jún. 3. 02:07
 3/8 A kérdező kommentje:
5 ezer jelenleg egy évre, nem tandíj hanem vmi más a neve
2020. jún. 4. 04:08
 4/8 A kérdező kommentje:
Felgimi: Januárban van személyes számonkérés olyasmi mint a vizsgaidőszak előtte online írásbelik vannak. Minden tananyag online elérhető. 5 ezer egy évre valami egyesületi hozzájárulás féle. Szinyei: minden második hónapban szombatonként kell bejárni 45 ezer egy évre a tandíj
2020. jún. 4. 04:14
 5/8 takacs.henrik válasza:
100%
A felgimi egy állami távoktató, van diákigazolvány... - 5 ezret a támogató alapítvány kér, amit a képzés során felmerülő közösségépítő és oktatást segítő ügyekre fordít a kuratórium. Pl ballagókra, információs technológiákra... Korekt dolog az egész. Aki nem tud bejárni az is kap segédanyagokat, írhat távdolgozatokat, csatlakozhat videós tanórákhoz.... A beiratkozásra viszont személyesen meg kell jelenni! 1181 Bp. Kondor Béla sétány 10.
2021. febr. 9. 14:42
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Felgimiben teljes távoktatást milyen esetekben lehet kérvényezni?

Vagy bárki választhatja ezt az oktatás formát? Nem tudjátok?

2021. márc. 8. 23:22
 7/8 anonim válasza:
100%
Nálam az volt az ok, hogy eléggé rendszertelen a munkám, a szabadnapjaim mindig máskorra esnek, így sosem tudom biztosra, hogy hétvégén vagy hétköznap érek majd rá, ezért nem tudtam se a hétvégi, se a hétközbeni csoportot megjelölni, csak a teljes táv maradt nálam opciónak. A papíron, amit ki kellett tölteni beiratkozáskor, meg kellett indokolni, hogy miért teljes távra akarok menni. Berírtam, hogy ilyen a munkám, és elfogadták, nem volt vele gond. De tényleg csak azoknak ajánlott ez, akik önállóan is rá tudják magukat venni otthon a tanulásra, mert jobban magára van így utalva az ember, mintha "bejárós". (Persze a vírushelyzet miatti online oktatás most ígyis-úgyis bezavar.)
2021. márc. 9. 13:41
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon köszönöm a gyors vàlaszod, nagyon hasznos volt, ment a zöld:)
2021. márc. 10. 00:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!