Külföldi egyetemi ösztöndíjak (teljes képzésre, alap- és mester)?
Sok helyen eleve csak az első diplomát támogatják, így mivel neked ez már a második lenne, még a kis esélyed is csökken.
Meg amúgyis. Igazából semmi konkrétat nem mondtál, amire tippeket lehetne adni a témával kapcsolatban..
Mit is akarsz most? Milyen országban? Milyen szak? Pénz nélkül hogy?
Hidd el, ha full ingyen vinnének embereket külfödi egyetemekre 4-5 éves ellátással és lakhatással, ingyenes tandíjjal, akkor arról szerintem tudnánk, még te is.
Esetleg egy kedvező diákhitel ami szóba jöhet neked, de talán az se..
Szerintem ezt így ilyen formában engedd el.
Én sem fizetnék évi 2,5 milliót tandíjra, ha ezt ingyen is meglehetne oldani.
Azért nem írtam konkrétumokat, mert nincsenek ilyen kikötésem, hogy pl. kizárólag egy adott országban szeretnék tanulni stb., mert ebből a szempontból nyitott vagyok.
Próbáltam utánanézni és találtam olyan lehetőségeket, amik jók lehetnek (pl. Kínában vagy Törökországban vannak hasonló ösztöndíjak, de vannak államközi ösztöndíjlehetőségek is, nálunk is tanulnák külföldiek hasonló felállásban), de ezeknek is úgy kellett egyesével utánajárni, minden oldalt végignézni és összebogarászni az apró kis információkat. Nem találtam egy olyan oldalt sem, ahol ezek rendesen összesítve lennének. Ezért tulajdonképpen bárhol lehet bármi, csak az ember nem tud róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!