Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Mekkora különbség van a hazai...

Mekkora különbség van a hazai és a külföldi top egyetemek között?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy kicsit bugyuta kérdés hiszen nem lehet tökéletes, obijektív választ adni, azonban engem még is érdekelne, hogy mondjuk ha a Harvard medical school egy százas skálán 97-es, akkor hol helyezkedik el pl. a Semmelveis egyetem. A különbséget főként abban értem, hogy a megszerzett diplomához mekkora valós, piacnak hasznos tudás társul .

2020. máj. 19. 17:50
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
2020. máj. 19. 17:57
 2/7 anonim ***** válasza:
55%
Angliai top egyetemekről tudok nyilatkozni, bár magyar egyetemekről nincs személyes tapasztalatom csak amiket hallottam másoktól. Az oktatás gyakorlat-központúbb,jobban felszereltek. Becslésem szerint a Semmelweis sokkal visszább tarthat a Harvard-nál, 100-as skálán olyan 40 körül lehet.
2020. máj. 19. 18:36
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

2

a fenti lista első helyén áll a harward, és a 643. a semmelweis

2020. máj. 19. 21:03
 4/7 anonim ***** válasza:
82%
Félreértettem a kérdést akkor. Azt hittem véleményekre vagy kíváncsi.
2020. máj. 19. 21:09
 5/7 A kérdező kommentje:
A 3. választ nem én írtam, köszönöm szépen az első válaszolónak a listát és a 2. válaszolónak a véleményt
2020. máj. 19. 21:15
 6/7 anonim ***** válasza:
79%
Eg es fold. En is orvosira jarok kulfoldon, ezert is jottem el,hogy egy szinvonalas kepzesben vehessek reszt. Az egyetemen a top 100-ba benne van, a Semmelweis a top 600-ba se fer bele.
2020. máj. 20. 13:43
 7/7 anonim ***** válasza:
78%
Én középszerű egyetemre járok Angliában, de a felszereltség ég és föld a magyar egyetemekhez képest. Sok híres cégtől szoktak bejárni a szakmabeliek és mindig vannak ilyen extra programok amikor bejönnek beszélni cégek vagy akár régi diákok akikk most vezető pozícióban dolgoznak. Az online felület is kiváló.
2020. máj. 20. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!