Mi lesz így az erasmusszal? Szerintetek mehetünk?
Figyelt kérdés
2020. márc. 19. 23:16
1/11 anonim válasza:
ősszel? lehet, addigra csak megoldódik a helyzet
de úgy tudom erről még nincs semmi infó, majd tájékoztatnak ha már tudják mi várható
2/11 anonim válasza:
Szerintem ha addig csitul a helyzet akkor se lesz erasmus. Mindenhol válság lesz. Nem fognak arra költeni.
3/11 anonim válasza:
Attól függ, mennyi pénzt tudnak erre elvonni
4/11 A kérdező kommentje:
Nem tehetik tönkre az oktatást...
2020. márc. 20. 11:14
5/11 anonim válasza:
Az erasmus nem lét fontosságú. Lesznek fontosabb dolgok, az oktatásba is.
6/11 anonim válasza:
vannak most sokkal fontosabb dolgok, minthogy ilyeneket finanszírozni, hogy aztán lelépj külföldre.
Gazdaság befog dőlni, de azért ti had menjentek küldölfre bulizni fél évig.
7/11 A kérdező kommentje:
Nem bulizni akarok. Spanyolt tanulok és nem tudom megtanulni rendesen a nyelvet ha nem megyek ki.
2020. márc. 20. 17:47
8/11 anonymousreview60 válasza:
Ősszel az Erasmus huszadrangú lesz, ha nem lesz válság. Spanyolul meg tudsz tanulni itt is rendesen, csak nehezebben
9/11 anonim válasza:
Nem a uilág vége jött el.Miért ne lenne? Befog indulni az élet.
10/11 anonim válasza:
"Nem a uilág vége jött el.Miért ne lenne? Befog indulni az élet."
Be. Talán majd 2021 tavasszal vagy ősszel. Ha egész nyáron még járvány lesz akkor szerinted ősszel Erasmus lesz?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!