Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Fiúk is lehetnek Au pairek?

Fiúk is lehetnek Au pairek?

Figyelt kérdés
2010. júl. 24. 14:01
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
lehetnek! ez külföldön elfogadott és elég népszerű!
2010. júl. 24. 14:05
 2/18 anonim ***** válasza:
76%

Igen, vannak akik kimondottan férfi-mintát keresnek a fiú gyereküknek. Főleg egyedülálló anyukák.

((((Csak súgom, hogy én viszont nem bíznám férfira a gyerekeimet, nem mintha nem tudná ellátni, de előítéletes vagyok, félnék, hogy megrontaná és több kárt tud tenni benne egyszeri alkalommal is mint egy nő... - ezt azért érdemes átgondolnod, mert téged is könnyebben hozhatnak kellemetlen helyzetbe hamis váddal))))

2010. júl. 24. 14:27
 3/18 A kérdező kommentje:
Még csak gimibe járok de már gondolkoztam rajta h ha befejeztem a sulit akkor kimennék így dolgozni egy kis időre nyelvtanulás,gyakorlás miatt illetve h így meglehet spórolni azt a pénzt amit adnak mert a kaját meg a szállást ők állják, mondjuk ez igaz de én előre leszögezném nekik h nem vok gyerek megrontóxD
2010. júl. 24. 14:31
 4/18 A kérdező kommentje:
Írnátok még tapasztalatokat ezzel kapcsolatban?:D
2010. júl. 24. 16:56
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Szia :)

Itt van egy link, amin au pair blogokat olvashatsz.

[link]

Van egy-két fiú által írt is. Jövőre szeretnél kimenni? Melyik országba? Csak azért kérdezem, mert én is tervezem az au pair-kedést, bár én lány vagyok.

2010. júl. 24. 20:58
 6/18 A kérdező kommentje:

KÖszi a válaszokat:)

Hát neekm még kicsit odébb van mert most megyek 10.be még csak:/

2010. júl. 24. 21:03
 7/18 A kérdező kommentje:

Te hova szeretnél majd Au pairnek menni?:)

Én Franciaország,Kanada,USA vagy esetleg Spanyolország(spanyolul még egyáltlalán nem tok azt ott tervezném tanulni)

2010. júl. 24. 21:06
 8/18 A kérdező kommentje:
Én tulajdonképpen nyelvet tanulni mennék de a pénz se jönne rosszul:)
2010. júl. 24. 21:08
 9/18 A kérdező kommentje:
Ja és a felsorolásból Svájcot kihagytam :) De még Belgium se lenne rossz:)
2010. júl. 24. 21:10
 10/18 anonim ***** válasza:
Én vagy Svájcot vagy Németországot fogom választani. Sok szerencsét. :)
2010. júl. 24. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!