Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Romaniai vagyok, kaphatok...

Romaniai vagyok, kaphatok diákhitelt?

Figyelt kérdés
Ha igen, akkor mik a tehendok? Hogy juthatok hozzá ... ha egyáltalán lehetséges.
2010. júl. 23. 00:54
 1/5 anonim ***** válasza:
magyar kártyád van?
2010. júl. 23. 01:01
 2/5 A kérdező kommentje:
nincs, hogy juthatok hozzá?
2010. júl. 23. 01:03
 3/5 anonim ***** válasza:

Milyen magyar kártya?

Ami kell: aktív hallgatói státusz (a suli fogja igazolni, neked csak be kell iratkozni a suliba), lakcímkártya magyarországi címmel (kollégium is jó, nem állandó lakhely kell, hanem csak magyarországi), magyarországi bankszámlaszám és talán adókártya is, de ebben nem vagyok biztos. TAJ-kártya se kell, de kell EU-s kék egészségbiztosító kártya, amit otthon váltasz ki, de ez is a lakcímkártyához kell, a diákhitelnél nem kérik emlékeim szerint.

Nézd meg a diákhitel honlapját, adókártyához apeh honlapját, lakcímkártyához meg www.bmbah.hu

De ne itt kérdezz szerintem, mert sokan csak okoskodnak és félreinformálnak. Magyar igazolvány sem kell, nekem van, de vonatjegy vásárlásán kívül azt én még életemben sehol nem mutattam fel...

2010. júl. 23. 12:02
 4/5 anonim ***** válasza:
Bár, hozzáteszem, én nem román állampolgár vagyok, hanem másik szomszédos országban lakom, de Románia Eu-tagállam, nem? Akkor rád is ez vonatkozik.
2010. júl. 23. 12:03
 5/5 A kérdező kommentje:
koszi szepen utolso hozzaszolo,,sokat segitettel :*:*:*
2010. júl. 24. 00:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!