Az igaz, hogy hogyha van valakinek orvosi diplomája valakinek azt szívesen fogadják az USA-ban, és munkalehetőség is van?
Figyelt kérdés
vagy ha nem az orosi, mik azok, amikkel ki lehet menni dolgozni amerikába2010. júl. 22. 16:29
1/3 anonim válasza:
Igaz, én New Yorkban végzek szív-, tüdőátültetéseket.
2/3 A kérdező kommentje:
De jó! Gratulálok hozzá! én is nagyon szeretnék valamikor eljutni New York-ba, bár azt nem tudom, hogy milyen is lehet (mert biztosan nem olyan mint ahogy a filmekben mutatják, vagy legalábbis egy kicsit biztos különbözhet)
2010. júl. 22. 17:00
3/3 anonim válasza:
Nem fogadják el a magyar szakorvosi vizsgát az USA-ban, ha valaki szakorvosként megy ki, akkor különbözeti vizsgát kell tennie.
De ha jól hallottam, magyar orvosi diplomával ott is lehetsz rezidens, és ebben az esetben majd nem kell különbözeti vizsga, mivel a szakorvos képzést ott helyben végzed.
Az első válaszoló pedig kamuzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!