Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Mit tudtok a UWC-ről? (egyéb...

Mit tudtok a UWC-ről? (egyéb lent)

Figyelt kérdés
Jelentkezni szeretnék de vajon megéri-e? Az ott végzett diákok hány %-a jut felső oktatásba és az a külföldi érettségi mennyire jó? Én nagyon beleszerettem a programba és érdekesnek találom de a szüleimnek kicsit mézes madzag az egész. Van valaki aki tanult ott vagy ismer valakit aki igen, mert biztos válaszokra van szükségem amit egy résztvevőtöl kaphatok meg igazán.

2019. dec. 1. 23:54
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Hát én utána néztem youtubeon, és ott van egy lány aki UWC-be járt, és most az angliai Cambridge-i Egyetemre jár.

Szóval szerintem sokan tudnak onnan bekerülni jó egyetemekre.

(A youtuber neve Elena Handtrack)

2019. dec. 2. 20:28
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

2017-ben végeztem a szingapúri iskolában, írj nyugodtan, ha kérdésed van. :)

2019. dec. 5. 02:16
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Itt nem az kérdés, hogy hány százalék jut egyetemre, hanem inkább az, hogy hány százalék elit egyetemre. Ugyanis a legtöbben elég jó ösztöndíjjal kerülnek a világ legjobb egyetemeire :) És az IB az egyik legkelendőbb érettségi világszinten.

Ugyan sajnos én nem kaptam lehetőséget, viszont döntős voltam a válogatón.

2020. aug. 24. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!