Mit tudtok a UWC-ről? (egyéb lent)
Figyelt kérdés
Jelentkezni szeretnék de vajon megéri-e? Az ott végzett diákok hány %-a jut felső oktatásba és az a külföldi érettségi mennyire jó? Én nagyon beleszerettem a programba és érdekesnek találom de a szüleimnek kicsit mézes madzag az egész. Van valaki aki tanult ott vagy ismer valakit aki igen, mert biztos válaszokra van szükségem amit egy résztvevőtöl kaphatok meg igazán.#egyetem #tanulás #külföld #érettségi #iskola #kollégium #tandíj #UWC #cserediák program #United World Colleges
2019. dec. 1. 23:54
1/3 anonim válasza:
Hát én utána néztem youtubeon, és ott van egy lány aki UWC-be járt, és most az angliai Cambridge-i Egyetemre jár.
Szóval szerintem sokan tudnak onnan bekerülni jó egyetemekre.
(A youtuber neve Elena Handtrack)
2/3 anonim válasza:
Szia!
2017-ben végeztem a szingapúri iskolában, írj nyugodtan, ha kérdésed van. :)
3/3 anonim válasza:
Itt nem az kérdés, hogy hány százalék jut egyetemre, hanem inkább az, hogy hány százalék elit egyetemre. Ugyanis a legtöbben elég jó ösztöndíjjal kerülnek a világ legjobb egyetemeire :) És az IB az egyik legkelendőbb érettségi világszinten.
Ugyan sajnos én nem kaptam lehetőséget, viszont döntős voltam a válogatón.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!