Egyetem szempontjából Anglia vagy Franciaország?
Én idén jelentkeztem Angliába, fel is vettek Warwickra, Durhambe, LSE... :)
Brexit miatt (már ha lesz) a tandíj drasztikusan meg fog növekedni, és nem tudod a brit kormány által megelőlegezett hitelből fedezni majd, mivel erre nem lesz lehetőség.
Franciaországban nincs tandíj alapképzés szinten. :) Anyagilag bizonyosan jobban megérné számodra (és a körülmények is kiszámíthatóbban jelenleg).
Van még számos szempont, ha jobban érdekel, szívesen adok infót hosszabban is.
#3 valaszolo.
Igaz, hogy van egy olyan hir hogy brexit miatt dragabb lesz a tandij, meg nem lehet majd hitelt felvenni, de ez meg egyaltalan nem biztos. +aki 20/21-es tanevre jelentkezik, annak meg ugyaninnyiba fog kerulni az egyetem, s hitelre is jogosult lesz. Hogy ezutan mi lesz, meg nem lehet tudni.
#3 válaszoló vagyok, a #4-hez:
Ebben teljesen igazad van, csak láttam a leírásban, hogy a kérdező középiskola első osztályába jár, így mire ő abba a szakaszba kerül, feltehetőleg már megtörténik a brit kilépés.
Senkinek sem jó ez a bizonytalanság, pláne a diákoknak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!