Nem értem, hogy fogok Amerikában tanulni?
Figyelt kérdés
Nos, ha minden jol megy, ki megyünk Amerikába lakni, de nem tudom hogy hogyan fogok gimibe járni ott.Elvileg van internátus, ahol magyar oktatasi rendszer szerint tanulhatsz. Errol mit tudtok? Ha nincs, akkor a nyelviskola maradt, es utana kezdeném a gimit. Kb A1-es szinten vagyok angolbol, ez a gond.2019. júl. 27. 11:31
1/6 anonim válasza:
Ha elvileg van, azzal nem tudunk mit tenni, mindössze gratulálni hogy sikerült kiköltözni. Ra kell keresni az interneten hogy a városban van-e magyar gimnázium. Ha igen, ugy meg van oldva, bar erre magadtól is gondolhattál volna. Ott ugyanolyan az oktatás mint itthon, ugyanazok az elvárások.
2/6 anonim válasza:
Ha amerikaban fogsz élni akkor nem a magyar oktatási rendszert kéne, mert azzal kint semmire sem mész. De ha háza akarsz jönni a gimi után akkor OK.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Ha meg nincs, akkor a nyelviskola jó megoldás?Marmint Amerikaban. Egy angol kozepsulihoz milyen szintű nyelvtudással kell rendelkezni? Vgy eleg a B2 es segitenek, ha esetlegesen nehez?
2019. júl. 27. 14:10
4/6 anonim válasza:
Anyanyelvi angol szinten kell lenned. Nyelvizsga oda nem kell. Ez csak Magyarorszagon van
5/6 anonim válasza:
Nem tudom az USA-ban hogy mûködik, èn Kanadàban èlek, ès itt beraknak az èletkorodnak megfelelô osztàlyba, mellette intenzív nyelvi kèpzèst kapsz, hogy felzàrkòzz .
6/6 anonim válasza:
Haveromék így jártak, tesók, fiatalabb high school 1-et kezdett ott kb B1 angollal. Első félévben ült egyedül mint a befőtt és bukdácsolt de gyorsan felvette a ritmust. Nyugi, nem te leszel sz első, s a nyelvtudás tényleg teher alatt úgy nő, hogy elképesztő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!