Programozó legyek vagy vízvezetékszerelő?
Figyelt kérdés
10 éve dolgozok irodában, elég jól boldogulok excel vba-val sql-lel. felmerült bennem, hogy még profibbá képezzem magam programozóként vagy inkább tanuljak szakmát, amit esténként, néha hétvégenként tudnék végezni. melyik legyen?2019. júl. 4. 18:23
2/2 anonim válasza:
Ha ennyire jól megy az informatika, akkor szerintem érdemesebb programozónak továbbtanulnod. Végezd el a programtervező informatikus alapszakot vagy a mérnökinformatikus alapszakot vagy felsőoktatási szakképzést valamelyik egyetem esti vagy levelező tagozatán, és ezzel nagyon sokat léphetsz előre a karrierépítésben. Ezekkel egyébként könnyen találhatsz olyan megbízásokat is, amelyekkel esténként és a hétvégeken is tudsz dolgozni és jól keresel majd. A vízvezetékszerelésnél ez szerintem biztosabb jövőt jelent, nem is szólva arról, hogy ha netán idős korodra mozgásszervi fájdalmaid lesznek, akkor is tudod az informatikusságot művelni még nyugdíjasként is, a vízvezetékszereléssel ellentétben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!