Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Nincs meg a megfelelő pont...

Nincs meg a megfelelő pont ahhoz hogy tovább tudjak tanulni. Mit tegyek? Többi lent!

Figyelt kérdés
Ahogy kiszámoltam 275 pontom van és ahhoz hogy felvegyenek 280 kell és hogy nincs-e vmi rövid tanfolyam amivel szerezhetnék 5 pontot vagy vmi akármi?

2019. jún. 25. 22:00
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

9:18

Nem az hogy megbántam én is azt terveztem egy OKJ képzésre megyek alapból de nem gondoltam hogy ilyen jól fog sikerülni az érettségi.

Annyi hogy a matekom borzasztó lett 30%.

2019. jún. 26. 10:33
 12/16 anonim ***** válasza:
Jah értem, fel a fejjel. Nézzünk előre :)
2019. jún. 26. 12:36
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen jól? 😂😂
2019. jún. 26. 17:27
 14/16 anonim ***** válasza:
Menj el az OKJ-ra, közben tanulj meg tanulni és érettségizz újra jövőre... ha meg unod a tanulást, akkor hagyd az egyetemet.
2019. jún. 26. 19:45
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként miért akarnál egyetemre menni? Mert valahogy úgy veszem észre, hogy tipikus egyetemista lennél, akinek státuszszimbólum lenne az, hogy egyetemre jársz.
2019. jún. 26. 20:56
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Szedd össze magad, mert a szakmát sem puszira adják ám! Vagy ha meg is kapod, de nem tanultál, netán nem jártál be az órákra, akkor nem fogsz hozzá jól érteni, olyan munkaerő meg nem nagyon kell senkinek.

Ideje felfogni 18-20 évesen, hogy az életben mindenért meg kell dolgozni és nem csak várni a sült galambot a szánkba.

2019. jún. 27. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!