Milyen Online Marketing tanfolyamot ajánlotok?
Mindenképp szeretnék elvégezni egy online marketing tanfolyamot Budapesten.
Kinéztem kettőt amelyek szimpatikusak, de tapasztalatokra és véleményekre lennék kíváncsi, hátha valami ismeri a két iskolát amit kinéztem: Az egyik a Present academy, a másik a Webler iskola tanfolyama.
Ez a kettő egyébként árban szinte ugyan az, az egyiknek kicsit részletesebb mondjuk a tanterve, de érdekel nektek van-e bármelyikkel tapasztalatotok. Olyan is érdekel amit nem soroltam fel.
Köszi előre is
Miért az Udacity?
A tantervben annyi anyag van mint az általam felsorolt tanfolyamok kínálatában, sőt..
És az ára pedig a duplája. És angolul is van.
Miért az Udacity?
- Mert a Udacity a Szilicium Völgy legsikeresebb startupja, amelyet közvetlenül a Google, Apple, AT&T stb. támogat és felügyel.
A tantervben annyi anyag van mint az általam felsorolt tanfolyamok kínálatában, sőt..
- Elképzelhető. A Nyíregyházi Főiskolán is az van a tantervben, mint Oxfordban. Ja, mégsem.
És az ára pedig a duplája.
- Igen, a Udacity drága. Az edX és Coursera sokkal olcsóbb. A Udemy meg a legolcsóbb.
És angolul is van.
- Az a jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!