Az e-learning tanfolyamok nem adnak OKJ-s papírt?
Figyelt kérdés
Tehát kvázi csak tudást adnak, de mondjuk egy vállalkozóit nem lehet vele kiváltani?2019. ápr. 24. 13:36
1/2 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy OKJ tanfolyamot bárki hirdethet meg, aki teljesíteni tudja a követelményeket és nem tudok arról, hogy az elearning kizáró ok lenne. Szóval ha találsz ilyen képzést, akkor megcsinálhatod elearning formában is, ugyanúgy kell járnia érte az OKJ papírnak.
2/2 anonim válasza:
Én is e-learning rendszerben tanulok és rendes OKJ-s bizink lesz.
Teljesen mindegy, hogy milyen munkarend szerint folyik az oktatás. Azt kell megkérdezni, hogy rendes OKJ vizsgával zárul - e a tanfolyam, és rendes OKJ - s bizit kaptok - e. Ezt így leegyszerűsítve kell megkérdezni, semmi csűrés-csavarás. Így nincs félreértés. Vannak tanfolyamok, amik tényleg csak tudást adnak, de amúgy ez mindig kiderül a leírásból is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!