Hogyan lehetek pilóta?

Figyelt kérdés

20éves srác vagyok tetszik ez a pilótáskodás viszont egyáltalán nem vagyok benne otthon csak nagyon laikus szinten ! Most fogok érettségizni (gépész szakmát is kapok) + német nyelvvizsga !

Szerintetek érdemes lehet neki kezdeni vagy felejtsem el?

Tényleg több millió míg eljutok a nagy gépekig ?

Tényleg nagyon jó ész és egészség kell hozzá ?

Illetve hova érdemes tovább tanulni ?

2019. márc. 24. 12:08
 1/7 anonim ***** válasza:
Egyet tudok: angol kell hozzá, német nem jó.
2019. márc. 24. 15:47
 2/7 A kérdező kommentje:
minimálisan tudok és elég sokat tanultam is csak nem használom , fél év alatt megtudnám csinálni szerintem azt is !
2019. márc. 24. 16:47
 3/7 anonim ***** válasza:
2019. márc. 28. 14:36
 4/7 anonim ***** válasza:
54%

Ha nem tudsz milliókat kifizetni a nyíregyi repülőmérnök szak ajánlott, diákhitel 2, kamatmentes olvass utána. légitársasági pilótaként nem téma visszafizetni

semmiképp ne felejtsd el, kezdd el bátran!

igen, többmillió a képzés 15-20 plusz típusvizsga kb 6, de azt jobb esetben már a légitársaság előlegezi meg

Jó és kell, de nem kell einsteinnek lenni, minden megtanulható

egészség kb annyi, mint egy b-kat jogsihoz

2019. ápr. 6. 23:34
 5/7 anonim ***** válasza:
ajánlom a pilóta szeretnék lenni és a nyíregyházi pilótaképzés fórumot
2019. ápr. 6. 23:35
 6/7 anonim ***** válasza:
Van egy mondás, miszerint minden pilóta valaha vitorlázógéppel kezdte. Érdemes lenne rajta elgondolkodnod, mert ha ez nem is 100%-ban így van, de rámutat arra, hogy a siklás mindennek az alapja, azt pedig egy motoros gépen nem fogod megtanulni a Nyíregyházi Egyetemen. Szóval ha érdekel a repülés, akkor először ismerkedj meg a repüléssel egy sportklubnál, tanulj ki legalább egy siklóernyőzést, sárkányrepülőzést vagy vitorlázórepülést és utána döntsd el, hogy akarod-e ezt magasabb szinten művelni, kereskedelmi pilótaként.
2019. ápr. 10. 00:58
 7/7 anonim válasza:
2019. nov. 19. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!