Ha megbuktatnak, vizsgázhatok újra?
Sziasztok!
Abba a hibába estem, hogy egy tanfolyam végén fel vállaltam a véleményem és emiatt az az osztály ami eddig kiközösített, most végtelenül utál is. ( 30 ezerért akartak az oktatóinknak ajándékot venni és én meg pár személy szóvá tettük hogy szerintünk nem érdemel ilyet főképp, hogy mindig baromi lekezelő volt velünk, de végül egyedül maradtam a véleményemmel és közutálat tárgya lettem----hozzá tenném, én nem mondtam semmi konkrétat hogy miért nem akarok beszállni az ajándékozásba, csak annyit, hogy nem érzem úgy hogy ilyen drága ajándékot akarnék neki adni, így ebből kimaradok--nem minősítettem senkit ezt direkt vissza néztem)
Szóval tartok tőle, hogy valaki közvetített az oktató felé és ő meg elintézi majd hogy megbuktassanak. :/ Ilyen esetben mit lehet tenni?
Akkor menj el. Sok sikert :)
Jogod van megnézni az értékelést és reklamálni, ha szerinted nem objektív. Csak emiatt meghúzni biztos nem fog. Ügyes legyél, adj bele mindent, a legjobb tudásod szerint. Akkor biztos jó lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!