Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Melyik tétel sor lesz a...

Melyik tétel sor lesz a mostani a elsősegélyvizsgán?

Figyelt kérdés

Most szeretnék levizsgázni és az interneten sok tételt találtam így kicsit összezavarodtam és nem tudom melyiket kérdezik, tudnátok segíteni?

20/L

2019. febr. 10. 12:24
 1/6 anonim ***** válasza:
25%
Nagyon összezavartak a tételek? Szegény... mondjuk esetleg mások élete múlhat azon, hogy megtanulod-e, de azért sajnálom.
2019. febr. 10. 12:37
 2/6 A kérdező kommentje:
Az zavart össze, hogy nem tudom melyik tétel sor a legfrissebb.
2019. febr. 10. 12:38
 3/6 anonim ***** válasza:
73%

#1 Azt vágod, hogy nem orvosnak/mentősnek tanul, ugye?

A legkomplikáltabb esetben is az a dolga egy sofőrnek ha balesetet lát, hogy nem nyúl a sérülthez csak ha ég az autó, mert gerince is sérülhetett. Hívja a mentőt és vár. Ennyi lenne a tudomány amit úgy rákényszerítenek az emberekre.

Sok fejlett nyugati országban még csak nincs is elsősegély vizsga ha jogsit akarsz, sem pedig orvosi.

Konzervatív..

2019. febr. 10. 12:51
 4/6 anonim ***** válasza:
12%
Nem mindegy melyik a legfrissebb? Tanuld meg az összeset, nem olyan nagy valami.
2019. febr. 10. 12:58
 5/6 anonim ***** válasza:
40%

"A legkomplikáltabb esetben is az a dolga egy sofőrnek ha balesetet lát, hogy nem nyúl a sérülthez csak ha ég az autó"

Teljesen el vagy tévedve, mert nem az a dolga a sofőrnek, hogy üljön és várjon. Pl ha vérzik a sérült mint az állat, akkor te csak ott álldigálsz vagy cigizel? El kell tudni látni a sérültet. Egyébként az elsősegélyt - tudom ez sokkoló lesz - nem csak autobalesetnél lehet használni. Áramütés, csonttörés, epilepsziás roham bárhol történhet.

2019. febr. 10. 13:00
 6/6 anonim ***** válasza:
40%
És ha szerinted ennek az elvárása "konzervatív", meg rád van kényszerítve, akkor gratulálok! Rémes lehet ilyen elnyomottnak lenni.
2019. febr. 10. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!