Hol tudnék szinkronszínészetet tanulni Magyarországon?
Szeretnék szinkronhang lenni, de bárhol keresem, minden iskola az utánpótlást keresi. A max.korhatár 21 év.
A válaszokat előre is köszönöm!
36/F
Egyrészt nincs olyan, hogy szinkronszínész. Ezért a kifejezésért harapnak.
Másrészt kellene tudni, hogy az ország melyik részén laksz, mert gondolom Debrecenből nem akarsz Pestre feljárni, vagy fordítva.
De ne fűzz nagy reményeket hozzá; hacsak nem vagy nagyon tehetséges, vagy különleges orgánumú, nem fognak veled a későbbiekben foglalkozni. És ha nagy csoportos képzésben veszel részt, nagyon meg sem éri, mert nem jut rád elég idő.
Szia!
Én diákképzésre jártam az Első Szinkronszínészképzőbe, de ott van felnőtt csoport is, korhatár nélkül. Stúdióismeret mellett van színészmesterség és beszédtechnika óra is, én nagyon szerettem.
A szinkronszinesz@szinkronszinesz.hu e-mailcímen tudsz érdeklődni, vagy fenn vannak Facebookon is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!