Fogászati gyakorlók nem keresnek gyakorló embert?
Érdekelne egy ilyen dolog természetesen csak húzásra érzéstelenítéssel és orvosi felügyelettel!
Sajnos elég rosszak a fogaim ..
A fogász, ha vizsgázik nem = azzal, ha egy fodrász vagy manikűrös keres vizsgaalanyt, gyakorló alanyt.
A fogász és az orvos rezidensként kezd az utolsó évben, illetve diploma után.
Vagyis egy gyakorló orvos mellett dolgozik a rendelőben.
Tehát nem fogod tudni megúszni a költségeket, ha magán praxisba mész, akkor sem ha egy kezdő orvos adja be az érzéstelenítőt, vagy épp húzza a fogad. Ez sajnos nem így megy.
Én már voltam úgy fogorvosnál, hogy a kezdő doki is jelen volt. Sőt, mivel elég ramaty állapotban volt a fogam, még kitűnő minta alany is voltam, kb. 5 percen keresztül magyarázott és mutogatott a doki a másiknak (beleegyezésemmel persze) mielőtt munkához látott. Az érzéstelenítőt a kezdő doki adta be. Semmi pláne nincs a dologban.
Ha pedig valóban nagyon rosszak a fogaid, javaslom inkább egy gyakorlott orvos felkeresését, akinek több tapasztalata van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!