Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Milyen a fogorvosi képzés?

Milyen a fogorvosi képzés?

Figyelt kérdés
Fogorvos szeretnèk lenni, ez minden álmom, viszont fogalmam sincs, hogy milyen nehéz, milyen költségekkel jár és egyáltalán az egész milyen. Nagyon örülnék, ha valaki elmondaná nekem részletesebben, hogy igazából miről is szól.

#egyetem #fogorvos #fogorvosi képzés
2018. dec. 27. 23:36
 1/2 anonim ***** válasza:

Nagyon nehéz, főleg az első két év. Utána már egy fokkal jobb. Sok érdekes tantárgy van, de sok unalmas is. Az első két év majdnem megegyezik az általános orvosi kar tantárgyaival (legalábbis a Sotén).

Ha állami helyre vesznek fel (a hallgatók 90%-a), akkor nem kell fizetned, csak a tankönyveket, amik elég drágák, de használtan is be lehet őket szerezni.

Kell kézügyesség, meg affinitás az emberekhez. Én nem bántam meg, hogy oda jártam.

2018. dec. 31. 08:56
 2/2 A kérdező kommentje:
Megkérdezhetném még, hogy volt-e szabadidőd? (Remélem nem baj, ha tegezlek.)
2019. jan. 2. 00:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!